ByKay

Hét logische vervolg op je zwangerschap: draag je kindje veilig in een trendy & unieke babydrager. Jouw moment met je kindje! Alle babydragers van ByKay zijn volledig ergonomisch, zodat je je kindje altijd de beste ondersteuning kunt bieden. Het is heerlijk om je kindje zo dichtbij je te dragen en toch de handen vrij te hebben. Je baby voelt zich geborgen, precies zoals in de buik! Alle ByKay draagdoeken en draagzakken zijn van hoge kwaliteit en makkelijk in gebruik. Met een babydrager van ByKay mag je gezien worden!

Als gepassioneerde moeder van 4 kinderen ontdekte Kay Poelen al snel de voordelen van de draagdoek: huidcontact, veilige hechting, geborgenheid, een praktische manier van dragen en je kindje altijd dichtbij je. Ze ontwikkelde een nieuw concept van deze eeuwenoude manier van dragen in de vorm van een comfortabele en trendy draagdoek, perfect van model én kwaliteit. Daarnaast ontwierp zij een complete lijn ergonomische draagzakken. Dit alles met één doel voor ogen: zoveel mogelijk tevreden baby’s en ouders laten genieten van een relaxter leven mét een babydrager. Carry on!

Waterdraagdoek

Speelgoed draagdoek

Babycomfort; Officiële dealer van ByKay

Babycomfort is een officiele dealer van ByKay. U kunt het gehele assortiment bij ons aanschaffen. Met onze jarenlange ervaring is zijn de ByKay producten onmisbaar! Ook de service is uitmuntend te noemen, bij algemene vragen of vraagstukken staan wij altijd voor u klaar om samen met ByKay de beste beleving bij u achter te laten. Wij gaan immers enkel voor een tevreden klant die met veel plezier gebruikt maak van de ByKay producten.